Předchozí 0453 Následující
str. 442

(Štědrovice). Cikánka, u mostu, Račín, hranice (Bořetice). Na planých (Nové Dvory). Na křížkách, u Blažkovýho mlýna, pod vršky (Jetřichoves). Ve vrších, u Mourkovýho mlýna, u kříže, boučí (Pošná). U Kyjova (Ho-řepník). K městu (Bořetice). Za humny, pode vsí (Radějov). Na dušičkách, hrby, na krkavčím vrchu, nade vsí, k hruškám, pode vsí, v šilhářích, Urbele, nad dolinou, stránky, u zákruhu, na prostředním vrchu (Smrdov Starý). U hradu, u planiště, u douhrav, na Smolině, u Bukovce, na stejmice (?), na dílích, na dubech, u jasanu, na kraskovicích, na vrších (Lesná), Kamenný vrch (Oulěchoviee).

2. Názvy lesů: Pirchant, Nové Dvory, Rejd, Bezkoutí, Smrčí, Kalá-šek, v Kutlochu, Vobora, Vondřejovice, Bodlák, Babylon, Farsko (zádušní les), v kunarejfu, Stražiště (Pacov). V Bukovci, ve vejdech (Dol u Pošné). Pod kostelem, nad kostelem, pode vsí, za milířem, k zbirohům (Křeč). Soutrčí (Bratříce). Lípy, hranice (Přáslavice). Stražiště, u kapličky, k Ce-tuli, Rejd (Bratříce). V suchých, za žlaby (Arneštovice). V sadech, v ouleh-lích (Salačová Lhota). — V tulech, u Brodce, na sedlištích, v koutech, v strachotkáeh, v důlech (Velká Ves). Plačiště (Cetoraz). V žlíbkách, pod kapličkou (Proseč). Lípy, u cesty, k černému mlýnu, nad stokou (Německá Lhota). Habrová (Velká Ves). Hliniště, Vysoký (Zhoř). Stráže, u Farská (Cetoraz), ve Vrších (Moravec). Za humny, v dílcích, za zahradou (Litohošť). U vojchachu, za Titěrovou loukou, v Studeným (Pořín). Stražiště, za žlábkem (Outěchovice). U Jinovie (Štědrovice). Za boučí, u starýho Zhorce (Zhorec). Račín (Bořetice). Na planejch (Nové Dvory). Na křížkách (Jetřichoves). Boučí (Pošná). U planiště, na kraskovicích, na černých (Lesná). Volšina (Outěchovice).

3. Názvy luk; V močidlech, u Naddýnače, v bílku, ve žlabech, na vobci (Pacov). V hliništích, ve vejdech, na vrbce (Dol u Pošné). U židov-skýho krchova, u Magátu, ke dráze (Pacov). K širokým, pod kostelem, pode vsí, v račinách, pod humny, k hutím (Křeč). Volší, pintliee, sala-kov (Bratříce). K Leskovicům, na prachově (Zlátenka). U Farská, u Ceto-raze, u V„ej várky, u Kuňovky (Pacov). V sukdolích (zahrada Kamen).

V zákruhu (Petrovsko). Vorlejch, na čihadle, u Pošné, u Zahrádky (Ne-svačile). V močidlech (Zhorec). U trávníku (Lukavec). Pode vsí (Radějov). Nad strání (Březina). U splavu, hranice (Přáslavice). Nade vsí, za žlaby (Arneštovice). V sadech, Michálky, na čtvrtkách (Salačová Lhota). Na velkých loukách, smrčiny, u Brodce, na dolině, v třetinách, v důlech (Velká Ves). Losy, plačiště, bejkovky (Cetoraz). Staroměř, pod kapličkou, u jasana (Proseč). K číru, na Janovsku, nad stokou (Německá Lhota). — U velkoveské cesty (Lukavec). Habrová (Velká Ves). Hliniště, za Vysokým, u dubu, v bezkoutí, v rokli (Zhoř). Bejkovky, u stráže, v oboře (Cetoraz).

V peklůvku, u křížku (Moravec). Za humny, dílce (Litohošť). Ke Dvorům, za příkopem, pod vršky (Pořín). Višnice (Outěchovice). Pintliee, u sála-ková (Cetule-Bratřice). Nad rybníkem, u smrčiny (Štědrovice). U starýho Zhorce, za kapličkou (Zhorec). Cikánka, za moslem, v račíně (Bořetice). Na dušičkách, Hrby, pode vsí, v šilhářích (Starý Smrdov). U planiště, na černých (Lesná).


Předchozí   Následující